-->
catalog

Affiliate intertourvoyage not found!

Hoteluri si preturi »

PIATA DE CRACIUN VIENA

Descriere

       Capitala Austriei devine un oras magic in perioada sarbatorii de iarna, in special de Craciun, cand intreaga viena este impodobita cu brazi si luminite. In pietele de Craciun deschise in oras, turistii si vizitatorii gasesc decoratii pentru casa si preparate traditionale vieneze.

 Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Profitati de aceasta ocazie pentru a face un tur prin Pietele de Craciun deschise in tot centrul istoric al orasului si, de ce nu, o plimbare pe celebra artera comerciala Mariahilferstrasse care, in aceasta perioada, isi primeste oaspetii in straie de sarbatoare.

Program:

Ziua 1|Miercuri Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti la ora 05h00 pe traseul Bucuresti–Ploiesti–Brasov–Sibiu–Sebes–Deva–Arad-Timisoara-Budapesta. Sosire la Budapesta seara, in functie de conditiile de trafic si de formalitatile vamale. Cazare la Budapesta, hotel 4*. Punem la dispozitia Dumneavoastra si in acelasi timp, pentru confortul Dumneavoastra, cele mai moderne autocare de 4* din piata, astfel incat drumul sa fie comod si placut.

 

Ziua 2|Joi Viena – Tur de oras & Piata de Craciun

Mic dejun la hotel. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena, panoramic din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel. Seara, transfer cu autocarul pentru a vizita renumita „Piata de Craciun de la Viena”. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Profitati de aceasta ocazie pentru a face un tur prin Pietele de Craciun deschise in tot centrul istoric al orasului si, de ce nu, o plimbare pe celebra artera comerciala Mariahilferstrasse care, in aceasta perioada, isi primeste oaspetii in straie de sarbatoare. Cazare hotel 3*** Viena.  

 

Ziua 3 |Vineri Shopping la Viena, Excursie la Heiligenkreutz & Mayerling

Mic dejun la hotel. Transfer la SCS Wien Sud. Wien Shopping City Sud este cel mai mare Centru comercial din Europa Centrala si de Est cu o suprafata totala de 851.000 mp, localizat la doar 12 Km de Viena. Un adevarat Paradis al cumparaturilor,  ofera tuturor celor care ii trec pragul o experienta de neuitat in materie de Shopping. In acest Centru Comercial puteti gasi tot ceea ce doriti, de la imbracaminte si incaltaminte pana la mobila si produse electronice si electrocasnice, toate in magazine cu nume sonore, precum : Benetton, Body Shop, Esprit, Lacoste, Zara, Mango, Hugo Boss, Swarovski, Ikea, Mediamarkt, etc. (08:00 – 13:00). Dupa amiaza, optional optional, Excursie la Heiligenkreutz & Mayerling. Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu, este una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling, ne indreptam apoi spre Viena trecand pe langa un oras imperial de o frumusete atemporala – Baden. Sosire la Viena. Tarif: 40 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, minim 25 platitori si include: transport autocar, ghid local de limba romana, biletele de intrare la Heiligenkreutz & Mayerling.  Seara, timp liber la dispozitie pentru vizitarea Pietei de Craciun. Cazare hotel 3*** Viena.

 

Ziua 4 |Sambata Viena – Pandorf – Budapesta

Mic dejun la hotel. Plecare spre Parndorf Designer Outlet.  Parndorf este Centrul Comercial unde se intalnesc cele mai mari firme de renume mondial, in nu mai putin de 150 de magazine, toate preturile fiind cu 30% – 70% mai mici decat in magazinele de vanzare. Este al doilea Centru Comercial ca marime si importanta din Austria, dupa SCS. Dupa amiaza, plecare spre Budapesta. Tur panoramic Budapesta: Citadela, Podul Elizabeta, Catedrala Sf. Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Cazare in Budapesta, Hotel 4*. Optional,  Croaziera pe Dunare cu cina la bordul navei (welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare). Tur Budapesta by Night cu ghidaj in lima romana pe vasul de croaziera. Tarif: 30 € /persoana (minim 25 participanti, transfer inclus).

 

Ziua 5 |Duminica Budapesta – Bucuresti

Mic dejun la hotel. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii

 

OFERTA SPECIALA! 199 EUR, de persoana in camera dubla

Tarifele au fost calculate pentru minim 40 de platitori.

Reduceri copii 2-11,99 ani     : - 50 Euro/copil/perioada

Supliment camera Single      : +88 Euro/persoana/perioada

 

Pachetul include:

-       2 nopti cazare cu mic dejun la Budapesta, hotel 4****

-       2 nopti cazare cu mic dejun in Viena, hotel 3*** 

-       Transport cu autocar propriu clasificat 4****

-       Tur de oras Viena

-       Vizitarea Pietei de Craciun de la Viena

-       Program de shopping cu transferuri incluse la centrele comerciale SCS & PANDORF

-       Tur panoramic Budapesta

-       Ghid roman insotitor

Nu include:

-       asigurarea medicala, intrarile la obiectivele turistice in timpul turului de oras

 

Date de plecare: 28 noiembrie, 05 decembrie

Informatii transport

Transport cu autocar clasificat 4****

Alte informatii

Pachetul include: -2 nopti cazare cu mic dejun la Budapesta, hotel 4**** -2 nopti cazare cu mic dejun in Viena, hotel 3*** -Transport cu autocar -Tur de oras -Vizitarea Pietei de Craciun -Program de shopping -Tur panoramic -Ghid roman